ventil_logo

INDUSTRIAL AUTOMATION ENGINEER

“Als Automation Engineer is het jouw verantwoordelijkheid om onze geautomatiseerde industriële systemen te ontwerpen, innoveren en onderhouden. “

INDUSTRIAL AUTOMATION ENGINEER

– Hybride werken: Rijswijk – Nederland
– Soort dienstverband: Fulltime (38 uur)
– Salaris: € 3.000 – € 4.000 per maand
– Opleidingniveau: HBO

Wordt onze nieuwe ‘Industrial Automation Engineer’! Ben jij een meester in industriële automatisering? Heb je een passie voor het ontwerpen, maken en implementeren van geavanceerde machine productie- en besturingssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons dynamische team en werk mee aan innovatieve projecten die de toekomst van onze industrie vormgeven.

WAT GA JE DOEN?

Als ‘Industrial Automation Egineer’ ontwerp én programmeer je de bedieningssoftware voor alle type machines die in ons pakket zitten. Dit kan een relatief eenvoudige (handbediende) machine zijn waarbij de software eigenlijk alleen de registratie van de testresultaten weergeeft. Maar het kan ook gaan om geautomatiseerde, vaak unieke machines, die volledig naar de wens van de klant worden ontworpen en ontwikkeld. Hierbij is opmaat geschreven software nodig en dus aan jou om dit te realiseren.

Wij ontwikkelen software in #C en .NET. met behulp van Winforms en DevExpress maken we de User Interface. We maken daarbij gebruik van zowel .NET Framework als .NET Core daarnaast is het goed als je kennis hebt van .NET, Winforms en DevExpress en ervaring hebt met PLC progammatuur.

Door de nauwe samenwerking met alle afdelingen is het mogelijk om je geschreven software ook daadwerkelijk te testen in de werkplaats. Hierdoor heb je de tijd om software aan te passen en parameters en functionaliteiten verder te optimaliseen.

Je ziet dus direct resultaat van je werkzaamheden!

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Een gave job voor 38 uur in de week, in een inspirerende werk- en leer omgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s;

Zeer goed salaris dat aansluit bij ervaring, opleiding en verrichte werkzaamheden;

Interne en externe ontwikkelingen mogelijkheden;

Veel vrijheid en zelfstandigheid, een gezonde werk-privé balans vinden wij belangrijk;

Vrijblijvende activiteiten zoals leuke teamuitjes, de standaard DonderdagMiddagBorrel, bootcamp op vrijdag of gewoon een potje tafeltennis tijdens de pauze;

Uitzicht op een vast dienstverband;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO kleinmetaal, naast de standaard 26 vakantiedagen krijg je van ons eens 2 extra “Ventil vrije dagen”

Lijkt het je leuk om kennis te maken met de Ventil familie en eventueel ons team te versterken? Krijg jij energie van deze prachtige kans?

Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. We kijken uit naar jouw sollicitatie en horen graag waarom jij past in onze organisatie.

Contactpersoon;

Sandra Coenen       jobs@ventil.nl       +31 88 11 309 21

CONTACT FORM