ventil_logo

Ventil’s goal is to make a positive contribution to the safety and integrity of industrial installations. We strive to be the global supplier of choice for reliable valve test and repair equipment.”

Ventil Test Equipment is een innovatieve, Nederlandse onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van testapparatuur Deze testapparatuur wordt ingezet voor hoge druk beproeving van industriƫle afsluiters en veiligheden. Klanten van Ventil zijn onder andere internationale bedrijven die zich bevinden in de energie- en procesindustrie.

Met moderne technieken worden onze installaties in onze hoofdvestiging in Rijswijk ontwikkeld en geproduceerd. Ventil heeft naast haar Nederlandse vestiging in Rijswijk ook nog kantoren en werkplaatsen in Houston (in de VS) en in Sharjah (in het Midden-Oosten). Verder wordt Ventil wereldwijd vertegenwoordigd door diverse lokale agentschappen en partners.

De bedrijfscultuur valt te omschrijven als informeel, direct en internationaal. Al vele jaren voeren wij een sterk innovatief productbeleid. Constante hoge kwaliteit, passie voor techniek en onze producten, teamwerk en werkplezier zijn hierbij de belangrijke kernwaarden. Individuele aandacht en ontwikkeling zien wij als investering om met elkaar een mooi eindproduct te kunnen leveren.

CONTACT FORM